TRAKTORIKONE

Traktorikone eli RL-Traktorikone Oy on vuonna 1994 perustettu suomalainen perheyhtiö. Konekaupan alalla olemme siis toimineet jo kohta 25 vuotta. Yrityksessä on ollut mukana Lindvallin perhettä jo kolmessa sukupolvessa. Edustamme Turun talousalueella maailman suurimman traktorivalmistajan CNH:n New Holland ja Case IH -traktoreita.

Traktoreiden lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat New Hollandin ja Case IH:n puimurit ja paalaimet, New Hollandin kevyet maanrakennuskoneet, Taarupin heinä- ja -rehukoneet, Kvernelandin aurat ja muut työkoneet, Trima-etukuormaimet, Potila-äkeet, Wepe-perävaunut, Farmi-metsäkoneet ja Zuidberg-etunostolaitteet.

Pienkonepuolella edustamme Husqvarnan metsä- ja puutarhakoneita. Valikoimassa kaikki Husqvarnan tuotteet: moottorisahat, raivaussahat, ruohonleikkurit, ajoleikkurit, jyrsimet, silppurit, pensasleikkurit, puhaltimet, robottileikkurit ym. sekä huolto ja varaosat. Husqvarna Constructionin tuotteet ovat maantiivistäjät (entinen Atlas Copco), laikkaleikkurit, timanttiporat ym.

Puutarhakoneiden puolella valikoimaamme kuuluvat myös Klippo-ruohonleikkurit.

RL-traktorikone Oy:n perustaja, Reijo Lindvall