Kolme New Hollandia Marttilan tilalle

16.06.2020 | Uutiset

Juho Marttilan maatilalla Lounais-Suomen Auvaisissa käy kesäkuussa 2020 sininen kuhina. Saimme kunnian toimittaa kolme uutta New Holland -traktoria Marttilan tilan monipuolisiin töihin. Tilalla on viljelty sokerijuurikasta ja viljaa, ja Juhon mielessä on tulevaisuudessa laajentaa tuotantolinjaa myös maidontuotantoon. Töitä riittää vuorokauden ympäri, joten tilan koneiden tarkoituksena on mahdollistaa sujuva arki ja tehostaa resurssien käyttöä. Siksi Juho valitsi New Hollandin.

Ajatus traktorikannan uusimisesta sai alkunsa vuoden 2019 ensimmäisellä puoliskolla. Juholla oli ennestään kolme traktoria, jokainen eri merkkiä. Investoinnin ajankohta oli otollinen, sillä traktoreiden iät ja maltilliset tuntimäärät takasivat hyvän vaihtoarvon. Juho oli päättänyt, että uusien traktoreiden tulisi olla samaa merkkiä. Tällä hän tavoitteli synergiaetuja ja konekannan harmoniaa. Hän pyysi tarjouksia useilta valmistajilta ja päätyi lopulta valitsemaan New Hollandin.

New Hollandin traktorimallisto ja tekniikka vakuuttivat Juho Marttilan. Hän tietää New Hollandien olevan kestäviä työjuhtia viimeisimmällä tekniikalla, niissä on hinta-laatusuhde kohdallaan ja jälkimarkkinointi toimii nopeasti ja luotettavasti. New Hollandin polttoainetaloudellisuus ja jälkimarkkinoinnin suhteellisen edullinen hintataso madaltavat elinkaarikustannuksia entisestään, mikä vain alleviivasi Juhon tulevaa investointipäätöstä. Oikeat koneet löytyivät myös nopeaan toimitukseen.

Kesäkuun alussa Traktorikone toimitti kolme uutta New Holland -traktoria Marttilan tilalle. Portaattomalla vaihteistolla varustettu New Holland T7.210 AC, New Holland T6.180 EC ja New Holland TD5.95 Triman Q4s -etukuormaajalla suuntasivat Auvaisiin. Perusteellinen perehdytys uusien traktoreiden sielunmaisemaan mahdollisti töiden aloittamisen samalta istumalta.

T7.210 AC on nyt Marttilan tilan traktoreista suurin ja se on varustettu integroidulla automaattiohjauksella. Juholla ei ole ollut aiemmin automaattiohjausta käytössä tilan töissä, mutta hän oli kuullut siitä pelkkää hyvää. Tutuilta kuullun palautteen ja omien laskelmien perusteella hän tietää investoinnin automaattiohjaukseen maksavan itsensä nopeasti takaisin. Juhon mukaan automaattiohjaus on tulevaisuutta. Sen avulla säästetään euroja ja työtunteja sekä panostetaan tilallisen omaan hyvinvointiin, mikä ei tule ilmi suoraan laskelmista.

Töiden tekeminen sujuu, kun traktorit palvelevat asiakkaan tarpeita ja niihin voi luottaa. Traktorikone ja maahantuoja Agritek onnittelevat Juho Marttilaa uusista koneista ja kiittävät yhteistyön aloittamisesta!

Liity Traktorikoneen uutiskirje listalle ja saat suoraan sähköpostiisi ajantasaista tietoa tuotteista ja näet uusimmat artikkelit
×