Ajankohtaista

2019:

 • Syksyn 2019 Konekaupan Ykkösketju -asiakaslehti on julkaistu ja luettavissa täältä! Lehdestä löydät kauden tarjoukset ja paljon ajankohtaista tietoa. Kysy lisää!
 • Tarjouslehti
 • KONEPÄIVÄ 30.9. Nousiaisissa. Järjestämme suuren konepäivän Nousiaisissa syyskuun lopussa. Meillä on todella paljon New Hollandin ja Case IHn traktoreita, Kvernelandin ja Potilan työkoneita, Husqvarnan pienkoneita sekä muita koneita esillä ja testattavana. Tapahtuma järjestetään 30.9. klo 10:00-13:00 osoitteessa Lemuntie 354, 21230 Nousiainen. Lue lisää esillä olevista koneista ja tapahtumasta täältä!
 • Meiltä saa nyt ostettua myös mönkijöitä! Laadukkaat, tehokkaat ja monipuoliset Kawasakin mönkijät löydät meidän myymälästä. Tule tutustumaan ja pyydä tarjous!

Kawasaki Brute Force 740 4x4i

 • Aloitimme BIGABin ja FARMAn jälleenmyyjänä. Laadukkaat BIGABIN vaihtolavavaunut ja kippikärryt sekä Farman metsäkoneet saat nyt meiltä loistavaan hintaan. Tule tutustumaan ja pyydä tarjous!

Bigab

 • Olemme aloittaneet Husqvarna Construction -koneiden jälleenmyyjänä! Meiltä löydät tästä päivästä lähtien Husqvarnan maantiivistäjät (ent. Atlas Copco), timanttilaikat, muut timanttityökalut, betonin käsittelykoneet, purkutyökalut ja paljon muuta! Koko Husqvarna Construction -tuotevalikoiman löydät täältä! Kysy lisää ja pyydä tarjous!


2018:

 • Agritek Oy aloittaa New Hollandin kevyiden maanrakennuskoneiden maahantuonnin. Me Traktorikoneella jatkamme luonnollisesti brändin parissa ja meiltä löydätkin saman katon alta tästä lähtien myös minikaivurit, pyöräkuormaajat, kompaktit pyöräkuormaajat, traktorikaivurit ja liukuohjatut kuormaajat - ja tietysti varaosat sekä huollon. New Hollandin maanrakennuskoneet ovat monelta osin markkinoiden kärkeä ja hinnat erittäin kilpailukykyisiä! NYT PYYTÄMÄÄN TARJOUS, SILLÄ ENNAKKOHINNAT OVAT JÄRKYTTÄVÄN ALHAALLA!

Kevät 2018:

  Mietitkö Automower-robottileikkuria? Me tulemma arvioimaan pihasi soveltuvuuden robotille Turun lähialueella ILMAISEKSI.

Talvi 2018:

 • Tarvasjoella jatkaa Mansikkaniemen tilalla New Holland- ja CaseIH-sopimushuoltajanamme Aalteko Oy. Huolto toimii edelleen samassa toimipisteessä Karhulantiellä.

Syksy 2017:

 • Potilan äkeet Agritekin yksinmyyntiin Suomessa.

  Potila Tuotanto Oy ja Agritek Oy ovat sopineet yhteistyönsä laajentamisesta siten, että Potilan joustopiikkiäkeet ja peltojyrät siirtyvät Agritek Oy:n yksinmyyntiin Suomessa. Yhteistyö alkaa välittömästi.