Ajankohtaista

Kevät 2019:

  • Olemme aloittaneet Husqvarna Construction -koneiden jälleenmyyjänä! Meiltä löydät tästä päivästä lähtien Husqvarnan maantiivistäjät (ent. Atlas Copco), timanttilaikat, muut timanttityökalut, betonin käsittelykoneet, purkutyökalut ja paljon muuta! Koko Husqvarna Construction -tuotevalikoiman löydät täältä! Kysy lisää ja pyydä tarjous!
  • Kevään 2019 Konekaupan Ykkösketju -asiakaslehti on julkaistu ja luettavissa täältä! Lehdestä löydät tarjoukset kaudelle 2019 ja paljon ajankohtaista tietoa. Kysy lisää!


2018:

  • Agritek Oy aloittaa New Hollandin kevyiden maanrakennuskoneiden maahantuonnin. Me Traktorikoneella jatkamme luonnollisesti brändin parissa ja meiltä löydätkin saman katon alta tästä lähtien myös minikaivurit, pyöräkuormaajat, kompaktit pyöräkuormaajat, traktorikaivurit ja liukuohjatut kuormaajat - ja tietysti varaosat sekä huollon. New Hollandin maanrakennuskoneet ovat monelta osin markkinoiden kärkeä ja hinnat erittäin kilpailukykyisiä! NYT PYYTÄMÄÄN TARJOUS, SILLÄ ENNAKKOHINNAT OVAT JÄRKYTTÄVÄN ALHAALLA!

Kevät 2018:

    Mietitkö Automower-robottileikkuria? Me tulemma arvioimaan pihasi soveltuvuuden robotille Turun lähialueella ILMAISEKSI.

Talvi 2018:

  • Tarvasjoella jatkaa Mansikkaniemen tilalla New Holland- ja CaseIH-sopimushuoltajanamme Aalteko Oy. Huolto toimii edelleen samassa toimipisteessä Karhulantiellä.

Syksy 2017:

  • Potilan äkeet Agritekin yksinmyyntiin Suomessa.

    Potila Tuotanto Oy ja Agritek Oy ovat sopineet yhteistyönsä laajentamisesta siten, että Potilan joustopiikkiäkeet ja peltojyrät siirtyvät Agritek Oy:n yksinmyyntiin Suomessa. Yhteistyö alkaa välittömästi.