Ajettavat ruohonleikkurit

Husqvarnan ajettavat ruohonleikkurit

Meidän valikoimasta löydät kaikki Husqvarnan ajettavat ruohonleikkurit aina puutarhatraktoreista Rider-etuleikkureihin. Saat meiltä parhaimman hinnan, etsit sitten kevyempää ruohonleikkuria satunnaiseen mökkiajeluun tai kaikki kriteerit täyttävää ammattileikkuria lähes ympärivuorokautiseen ajoon. Hankkittuasi Husqvarnan tiedät koneiden olevan markkinoiden laadukkaimpia, voit luottaa varaosien saatavuuteen pitkälle tulevaisuuteen ja saat aina apua missä tahansa tilanteessa. Tutustu mallistoon ja pyydä tarjous!

Rider-etuleikkurit

Riderit kuuluvat päältäajettavien ruohonleikkurien parhaimmistoon. Edessä oleva leikkuulaite, takarunko-ohjaus, alhainen painopiste ja loistava näkyvyys takaavat täydellisen hallinnan ja sujuvan leikkuun.

Takarunko-ohjaus

Kaikkien Rider-ajoleikkureiden ominaisuutena on takarunko-ohjaus, jonka ansiosta leikkuri kääntyy oman akselinsa ympäri on todella ketterä. Leikkaaminen on tarkkaa ja helppoa, kun kierrät esteet ketterästi ja pääset leikkaamaan lähelle seiniä ja muita esteitä. Kääntösäde on todella pieni, sillä ratin ollessa kaakossa leikkaamaton alue on parhaimmillaan alle 30 senttiä!

Näkyvyys ja ulottuvuus

Riderilla teet siistiä ja tarkkaa jälkeä, sillä näet kaiken! Matalaprofiilinen leikkuulaite leikkurin edessä mahdollistaa sen, että näet leikattavan alueen juuri ennen leikkaamista. Riderin matala painopiste takaa tasapainoisen ajon.

Valitse itse leikkuumenetelmäsi

Rider-ajoleikkurilla voit valita kaksi eri leikkuumenetelmää: BioClip ja taaksepuhallus. Taaksepuhallus sopii pitkälle nurmikolle ja BioClip sopii alueille, joissa leikataan useammin. BioClip-menetelmä palauttaa silputun ruohon nurmikon luonnolliseksi ravinnoksi. 

PUUTARHATRAKTORIT

Husqvarnan puutarhatraktoreissa laatu, monipuolisuus ja luotettavuus kohtaavat. Ne on tarkoitettu kaikkiin työolosuhteisiin ja laajan lisälaitevalikoiman avulla soveltuvat myös ympärivuotisiin pihatöihin.

Monikäyttöinen ja suorituskykyinen

Husqvarnan puutarhatraktoreihin on saatavilla laaja valikoima lisälaitteita, kuten lumilevy, peräkärry, sammalenrepijä, ilmaaja, levitin ja kerääjä. Tehokkaat moottorit takaavat erinomaisen suorituskyvyn. Leikkuulaite on suojattu korroosiota vastaan. Puutarhatraktorit ovat monipuolisia työjuhtia ympärivuotiseen työskentelyyn.

Helppokäyttöisyys ja luotettavuus

Ruohonleikkuu on mukavaa, kun käyttö on helppoa. Husqvarnan puutarhatraktorit ovat varustettu hydrostaattisilla vaihteistoilla, automaattisilla rikastimilla ja vankalla rakenteella. Laadukkaat valmistusmateriaalit ja tarkkaan mietityt ratkaisut rakenteissa mahdollistavat pitkän käyttöiän, alhaisemman huoltotarpeen ja luotettavan käytön. Hydrostaattinen vaihteisto tekee ajamisesta helppoa ja automaattisen rikastimen avulla leikkurin käynnistäminen ei voisi olla enää helpompaa.

Sauvaohjattavat ajoleikkurit

Suurilla alueille, kuten kentille ja puistoille, soveltuvat sauvaohjattavat ruohonleikkurit tarjoavat optimaalisen suorituskyvyn ja ajomukavuuden samassa paketissa. Poikkeuksellisen kestävät leikkurit tuottavaan ajoon.

Tuottavuus ja ketteryys

Husqvarnan sauvaohjattavilla leikkureilla on korkea ajo- ja leikkuunopeus, erittäin leveä leikkuulaite ja ne pystyvät kääntymään paikallaan ilman kääntösädettä (Zero-Turn). Huippuluokan ominaisuudet mahdollistavat parhaimman mahdollisen tuottavuuden niin yksityiskäytössä kuin ammattilaisten urakkatöissä.

Ammattitason rakenne ja ominaisuudet

Laadukkaissa materiaaleissa ei ole säästelty. Vankka rakenne, tärinäsuojattu runko ja paksu materiaalivahvuus takaavat pitkän iän ja kestävän käytön. Poljinohjattu leikkuulaitteen nosto on vankka ja helppokäyttöinen.

Etuleikkurit ammattilaisille

Husqvarnan ammattilaisille suunnattu laadukas etuleikkurimallisto on laaja ja täyttää kaikki kriteerit monipuolisiin ja ympärivuotisiin töihin. Ammattileikkureissa on panostettu tuottavuuteen, kestävyyteen, mukavuuteen ja turvallisuuteen. Mallistossa on useita eritehoisia leikkureita useilla eri leikkuuleveyksillä. Valittavana on myös voimanlähde bensiinin ja dieselin välillä.

Monipuolisuus ja käytettävyys

Kaikissa ammattilaisten etuleikkureissa on eteen kiinnitettävä matalaprofiilinen ja lujarakenteinen leikkuulaite. Tällä ja muilla rakenteellisilla ratkaisuilla saavutetaan esteetön näkyvyys, joka mahdollistaa tarkan ja nopean leikkuun myös esteiden läheltä. Laaja leikkuulaite- ja lisälaitevalikoima mahdollistaa monipuolisen työskentelyn läpi kaikkien vuodenaikojen, jolloin kone pääsee aina tuottaviin töihin. Lisälaitteita ovat esimerkiksi lumilevy, kelamurskain, harjalaite, kauha, lumilinko ja alueaura. 

KYSY LISÄTIETOJA

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia  siitä esittelyn.

Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme Turun Orikedolle!

Voit myös olla suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai tämän sivuston chatin kautta, jos mielessäsi on jokin vastausta kaipaava kysymys!

Liity uutiskirjeen tilaajaks:

RL-Traktorikone Oy

Orikedonkatu 9, 20380 Turku

Aukioloajat

Arkisin: 8.00 - 16.30

×