Kevätkonepäivät 2024

Vuoden 2024 odotettu Kevätkonepäivä on täällä! Turun alueen maatalouskonekonekauppiaat järjestävät jälleen yhdessä tuumin Kevätkonepäivät perjantaina 1.3. kello 9–15. Keväinen päivä on täytetty työkoneilla, traktoreilla, kampanjoilla sekä tarjoiluilla! Tule tutustumaan Turun alueen maatalouskonekauppojen toimipisteille koneisiin, koeajamaan ja tekemään kevään kuumimmat konekaupat. Päivän aikana löydät meiltä vain konepäivän voimassa olevia tarjouksia. Tervetuloa mukaan!

Konevalikoimaa on laajasti esillä. Konepäivillä pääset tutustumaan lähes koko New Holland -traktorivalikoimaan, Kvernelandin työkonevalikoimaan, Potilan äkeisiin, Husqvarnan puutarhakoneisiin, Husqvarnan maantiivistäjiin ja karismaattiseen henkilökuntaan. Esillä on lisäksi New Holland CX6.80 -puimuri! Paikalla on runsaasti valmistajien edustajia vastaamassa kiperiin kysymyksiin.

Konepäivien aikana Traktorikoneella on tarjolla hot dogia, mehua ja pientä makeaa. Tarjottavia on varattu iso, mutta rajallinen erä. Osallistu konepäivän aikana myös arvontaan – voit voittaa Husqvarna Aspire -akkutrimmerin!

Kevätkonepäivillä mukana olevat konekaupat:

Traktorikone, Orikedonkatu 9

Turun Konekeskus, Ruopankatu 8

Lantmännen Agro Turku, Orikedonkatu 34

Hankkija Konekeskus, Jonkankatu 3

Witraktor – Lieto, Eteläkaari 10, 21410 Lieto

Agco Suomi Turku, Ruopankatu 8

Viljelijän Berner, Ruopankatu 8

 

Kevätkonepäivät 2024
Joel Lindvall

Joel Lindvall

Konemyyjä: traktorit, työkoneet

050 4334 945

joel.lindvall@rltraktori.fi

Juha-Pekka Takku

Juha-Pekka Takku

Konemyyjä: traktorit, työkoneet

040 353 7020

juha-pekka.takku@rltraktori.fi

Max Wahlman

Max Wahlman

Konemyyjä: traktorit, työkoneet

040 673 9548

max.wahlman@rltraktori.fi