kampanjat

Ajoleikkurien vaihtokampanja on taas täällä! Tuo meille vanha käyntikuntoinen ajoleikkurisi, niin saat aivan järjettömän kokoisen hyvityksen, joka huomioidaan uuden leikkurin hinnassa.

1. Saat VÄHINTÄÄN 1000 € hyvityksen vanhasta ajoleikkuristasi, kun vaihdat sen uuteen Husqvarna AWD nelivetoiseen ajoleikkuriin tai takavetoiseen Husqvarna 214TC -ajoleikkuriin.

2. Saat VÄHINTÄÄN 500 € hyvityksen vanhasta ajoleikkuristasi, kun vaihdat sen mihin tahansa uuteen Husqvarnan ajoleikkuriin.

Lisäksi ILMAINEN KULJETUSPALVELU 25 km säteellä toimipisteestämme Orikedolta. Noudamme samalla myös vanhan ajoleikkurisi.

Tarjous on voimassa toistaiseksi, yksi tarjoushyvitys jokaista uutta leikkuria kohden ja tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

HUSQVARNA AUTOMOWER 310 + ASENNUS KAMPANJASSA!

Miksi leikkaisit nurmen itse, kun robotti hoitaa sen puolestasi? Nyt Husqvarna Automower 310 vain 1795 € asennettuna pihallesi. Kyseisellä mallilla hoituu yli 1000 m2 vaativatkin nurmialueet moitteettomasti.

Hinta sisältää kaiken: robotin, asennuksen 25 km säteellä toimipisteestämme, kaikki tarvikkeet ja käyttöopastuksen. Työn osuus on kotitalousvähennyskelpoinen. Jos asennuspaikka on yli 25 km säteellä, niin pyydä tarjous!

Tulemme ilmaiseksi arvioimaan pihasi soveltuvuuden Automower-robottileikkurille Turussa ja lähikunnissa!

Moni ajattelee, että oma piha ei soveltuisi koon tai muotojensa puolesta robottileikkurin hoidettavaksi. Husqvarnan Automower-robottileikkuri hoitaa lähes minkä tahansa kokoisen alueen vaivattomasti ja se selviytyy myös erittäin hankalissa maastoissa. Suurin alue, johon tähän mennessä olemme asentaneet Automower-robottileikkurit, on kooltaan 20 000 neliömetriä eli kaksi hehtaaria! Alue on täynnä puita, puskia, käytäviä, korkeuseroja ja juuria. Joten miksi sinun pihallasi olisi ylitsepääsemättömiä esteitä?

HUSQVARNA RIDER -AJOLEIKKURI

* Loistava ajettavuus ja ulottuvuus ainutlaatuisen ohjausjärjestelmän ansiosta

* Ergonominen muotoilu ja hyvin ulottuvilla olevat hallintalaitteet varmistavat hyväm ajoasennon ja intuitiivisen käytön

* Laaja valikoima lisälaitteita monipuoliseen ympärivuotiseen käyttöön

Uutuutena on keräävä 300-sarjan rider RC 320Ts AWD.

Ota yhteyttä myyjiimme kysyäksesi lisää! Koneisiin voit tulla tutustumaan myymäläämme.

TÄYDELLINEN NURMIKKO - TEKEMÄTTÄ ITSE MITÄÄN!

Husqvarnan Automower on se aito ja alkuperäinen robottiruohonleikkuri ja alan kiistaton johtaja.

Tänä keväänä on Husqvarnalta tullut taas uusia malleja ja jokaiseen pihaan löytyy sopiva malli. Husqvarnan sivuilta löydät tietoja eri malleista.

Automower-robottileikkurit alkaen 999,00 € (malli 105)

Automower-sivulle pääset tästä.

Ota yhteyttä myyjiimme kysyäksesi lisää! Koneisiin voit tulla tutustumaan myymäläämme.

HUSQVARNA 450 -moottorisaha

Vahva yleissaha ammattitason laatuominaisuuksia arvostavalle käyttäjälle. X-TORQ®-moottoritekniikka tarkoittaa pienempää polttoainekulutusta ja alhaisia päästöjä. Smart Start® -kevytkäynnistys ja polttoainepumppu takaavat helpon käynnistyksen joka kerta.

  • Sylinteritilavuus 50.2 cm³
  • Teho 2.4 kW
  • Suositeltu terälevyn pituus, maks. 50 cm
  • Paino (ilman terävarustusta) 4.9 kg

KAMPANJAHINTAAN 489 € (norm. 539 €)

HUSQVARNA 555FXT-metsäraivaussaha

Erityisen suorituskykyinen raivaussaha metsänhoitoon ja vaativiin olosuhteisiin. Tehokkaat ja ainutlaatuiset ergonomiset ominaisuudet on suunniteltu vaativaan raivaustyöhön. Optimoitu voimansiirto ja 24 asteen kulmavaihde helpottavat suunnattua kaatoa tiheässä metsässä. Moottorin, runkoputken ja terälaitteen tärinät on tehokkaasti vaimennettu. Ainutlaatuinen kahvalämmitys kylmiin ja kosteisiin olosuhteisiin. Smart Start® takaa helpon käynnistyksen. Mukana Balance XT -ammattivaljaat.

KAMPANJAHINTAAN 990 € (norm. 1.199 €)


KUN HALUAT LAATULEIKKURIN, JOTA SINUN EI TARVITSE UUSIA VUOSIKYMMENIIN, VALINTASI ON KLIPPO!

Tarpeisiisi sopivan Klippo-ruohonleikkurin voit itse selvittää täällä tai tulla suoraan liikkeeseemme ja valita sen yhdessä asiantuntevan myyjämme kanssa.

NYT KLIPPO CHAMPION KAMPANJAHINTAAN 589 € (sh. 639 €)

Ota yhteyttä myyjiimme kysyäksesi lisää! Koneisiin voit tulla tutustumaan myymäläämme.

HUSQVARNA 115iL -akkutrimmeri + 115iHD45 -akkupensasleikkuri

Helppokäyttöiset ja kevytrakenteiset akkukoneet. Tehokkaassa trimmerissä on hyvä tärinänvaimennus, päästötön ja hiiliharjaton moottori. Akkupensasleikkurissa on niin hiljainen käyntiääni, että konetta voi käyttää asuinalueilla ympäristöä häiritsemättä. Intuitiivisten näppäimien ansiosta laitteet ovat turvallisia ja helppoja käynnistää ja sulkea. Trimmerin teleskooppivarren pituuden voi säätää käyttäjän mukaan.

NYT TARJOUSHINTAAN 399 € (norm. 588 €) (sis. akku ja laturi)

Meiltä löydät myös Husqvarnan laadukkaat suojavarusteet, -vaatteet ja -jalkineet metsätöihin!