kampanjat

Nyt jysähti! Olitko ajatellut, että vanha ajoleikkurisi ei ole enää minkään arvoinen? Me arvostamme sen vähintään tuhannen euron arvoiseksi! Saat siis VÄHINTÄÄN 1.000 euron hyvityksen mistä tahansa käyntikuntoisesta ajoleikkurista, kun vaihdat sen johonkin Husqvarnan nelivetoiseen AWD-malliin.

Lisäksi ilmainen kotiinkuljetus Turussa ja lähikunnissa, jolloin haemme vanhan ajoleikkurisi myös pois!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tarjous on voimassa 30.4. saakka. Yksi tarjoushyvitys jokaista uutta konetta kohti. Ei koske erikoiskampanjoissa olevia uusia koneita.

Kevään ennakkotarjous kaikille Automowerin-hankintaa tai leikkurin vaihtamista harkitseville! Tulemme ilmaiseksi arvioimaan pihasi soveltuvuuden robottileikkurille Turussa ja lähikunnissa. Lisäksi, kun tilaat meiltä 30.3. mennessä minkä tahansa Husqvarna Automower-robottileikkurin, saat ammattilaisen asennuksen laatutakuulla PUOLEEN HINTAAN normaalista! Varastossamme on lisäksi pari yksittäistä viime vuoden mallia, joihin saat erityishinnan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

HUSQVARNA RIDER -AJOLEIKKURI

* Loistava ajettavuus ja ulottuvuus ainutlaatuisen ohjausjärjestelmän ansiosta

* Ergonominen muotoilu ja hyvin ulottuvilla olevat hallintalaitteet varmistavat hyväm ajoasennon ja intuitiivisen käytön

* Laaja valikoima lisälaitteita monipuoliseen ympärivuotiseen käyttöön

NYT TWIN-MOOTTORISET 200-SARJAN RIDERIT KAMPANJAHINTAAN:

  • R214TC 3.950 € (sh. 4.790 €, sis. Combi 94 -leikkuupöytä)
  • R216T AWD - 5.490 € (sh. 6.189 €, sis. Combi 94 -leikkuupöytä)

Ota yhteyttä myyjiimme kysyäksesi lisää! Koneisiin voit tulla tutustumaan myymäläämme.

TÄYDELLINEN NURMIKKO - TEKEMÄTTÄ ITSE MITÄÄN!

Husqvarnan Automower on se aito ja alkuperäinen robottiruohonleikkuri ja alan kiistaton johtaja.

Tänä keväänä on Husqvarnalta tullut taas uusia malleja ja jokaiseen pihaan löytyy sopiva malli. Husqvarnan sivuilta löydät tietoja eri malleista.

Automower-robottileikkurit alkaen 1290,00 € (malli 105)

Automower-sivulle pääset tästä.

Ota yhteyttä myyjiimme kysyäksesi lisää! Koneisiin voit tulla tutustumaan myymäläämme.

HUSQVARNA LB 146

Helppokäyttöinen ja kevyt BioClip®-ruohonleikkuri. Ääntä vaimentava, ruostumaton ABS-leikkuukotelo on helppo pitää puhtaana. Kuulalaakeroidut pyörät sekä helppo ja nopea leikkuukorkeudensäätö. Taitettava työntöaisa.

KAMPANJAHINTAAN 299€ (sh. 325€)

Ota yhteyttä myyjiimme kysyäksesi lisää! Koneisiin voit tulla tutustumaan myymäläämme.KUN HALUAT LAATULEIKKURIN, JOTA SINUN EI TARVITSE UUSIA VUOSIKYMMENIIN, VALINTASI ON KLIPPO!

Tarpeisiisi sopivan Klippo-ruohonleikkurin voit itse selvittää täällä tai tulla suoraan liikkeeseemme ja valita sen yhdessä asiantuntevan myyjämme kanssa.

NYT KLIPPO CHAMPION KAMPANJAHINTAAN 549€ (sh. 599€)

Ota yhteyttä myyjiimme kysyäksesi lisää! Koneisiin voit tulla tutustumaan myymäläämme.

HUSQVARNA AKKUTUOTTET

Akkukäyttöisiä, ulkokäyttöön tarkoitettuja työkoneita on ollut saatavilla jonkin aikaa. Tekniikan tehokkuus ei kuitenkaan ole aiemmin ollut sillä tasolla, jota Husqvarna edellyttää tuotteiltaan. Nyt tilanne on muuttunut. Tutustu Husqvarnan akkutuotesarjaan, johon kuuluu moottorisahoja, puhaltimia, trimmereitä, pensasleikkureita ja ajoleikkuri

136LiHD45-AKKUPENSASLEIKKURI

36V, 3,1kg, 45cm

389 €

Mukana akku ja laturi

HUSQVARNA 115iL -akkutrimmeri

Helppokäyttöinen ja kevytrakenteinen akkutrimmeri. Tehokkaassa trimmerissä on hyvä tärinänvaimennus, päästötön, hiiliharjaton moottori ja niin hiljainen käyntiääni, että konetta voi käyttää asuinalueilla ympäristöäi häiritsemättä. Intuitiivisten näppäimien ansiosta laite on turvallinen ja helppo käynnistää ja sulkea. Teleskooppivarren pituuden voi säätää käyttäjän mukaan.

NYT HINTAAN 299 € (sis. akku ja laturi)

Parhaat työkalut raivaukseen:

HUSQVARNA 336FR -monitoimiraivuri

Metsän-, vesakon- ja ruohonraivaukseen. Koneen mukana lisäksi Duo-Balance -valjaat ja 3 terää + suojat.

NYT 529 €

HUSQVARNA 545FXT -metsäraivaussaha

Erityisen helppokäyttöinen raivaussaha metsänhoitoon. Tehokkaat ja ainutlaatuiset ergonomiset ominaisuudet on suunniteltu vaativaan raivaustyöhön. Optimoitu voimansiirto ja 24° kulmavaihde helpottavat suunnattua kaatoa tiheässä metsässä. Lämpökahvat parantavat työmukavuutta kylmissä ja kosteissa oloissa. Helposti käynnistyvä X-Torq®-moottori kiihtyy nopeasti, kuluttaa vähemmän polttoainetta ja on pienipäästöinen. Moottorin, runkoputken ja terälaitteen tärinät on tehokkaasti vaimennettu. Smart Start® takaa helpon käynnistyksen. Mukana Balance XT -ammattivaljaat.N

KAMPANJAHINTAAN 850 € (norm. 1.009 €)

HUSQVARNA 545 -moottorisaha

Husqvarna 545 on kehitetty vaativaan urakointi- sekä maa- ja metsätalouskäyttöön. Sahassa on toimiva muotoilu ja riittävästi raakaa voimaa tehokasta käyttöä varten. Lisäksi ainutlaatuinen X-TORQ®-moottoriteknologia kuluttaa polttoainetta jopa 20 % vähemmän ja pakokaasupäästöt ovat noin 75 % pienemmät kuin perinteisessä 2-tahtimoottorissa.

  • Sylinteritilavuus 50.1 cm³
  • Teho 2.5 kW
  • Suositeltu terälevyn pituus, maks. 50 cm
  • Paino (ilman terävarustusta) 4.9 kg

KAMPANJAHINTAAN 549 € (norm. 669 €)

Meiltä löydät myös Husqvarnan laadukkaat suojavarusteet, -vaatteet ja -jalkineet metsätöihin!