Tästä päivästä lähtien palvelemme asiakkaitamme maantieteellisesti entistä laajemmin Agritekin tuotteiden jälleenmyyjänä. Nykyisten alueidemme lisäksi ratkaisemme asiakkaidemme konetarpeita jatkossa myös Salon, Sauvon ja Kemiönsaaren alueilla.

Jo lähes 30 vuotta maatalouskonekaupan alalla toimineena perheyrityksenä ymmärrämme maataloustoimialan tarpeet, mahdollisuudet ja haasteet. Pyrimme aina tarjoamaan asiakaskohtaisesti parhaimman mahdollisen konepuolen ratkaisun kustannustehokkaasti ja laadusta tinkimättä. Tämän takia luotamme Agritekin maahantuomiin merkkeihin niin traktoreissa, puimureissa kuin työkoneissa.

Myymme jatkossa Salossa, Sauvossa ja Kemiönsaaressa uudet New Hollandin ja Case IH:n traktorit ja puimurit, Kvernelandin ja Potilan työkoneet sekä muut Agritekin maahantuomat koneet. Otamme ilomielin vastaan kaikki vaihtokoneet.

Salon seudun varaosatoiminnasta vastaa jatkossa Salon Konehuolto Oksanen Oy. Turussa ja lähialueilla varaosatoiminta jatkuu normaaliin tapaan Traktorikoneen toimipisteessä Orikedolla. Luotettava ja osaava huoltoverkosto pysyy ennallaan koko myyntialueellamme.

Ole yhteydessä, mikäli olet kiinnostunut kuulemaan meistä lisää. Ennakkokauppa vuodelle 2021 on jo käynnistynyt, joten tervetuloa konekaupoille!

Juha Lindvall

Juha Lindvall

Konemyyjä: traktorit, puimurit, työkoneet

0400 523 493

juha.lindvall@rltraktori.fi

Joel Lindvall

Joel Lindvall

Konemyyjä: traktorit, puimurit, työkoneet, automaattiohjaus

050 4334 945

joel.lindvall@rltraktori.fi

Mika Tuominen

Mika Tuominen

Konemyyjä: traktorit, työkoneet

040 5050 364

mika.tuominen@rltraktori.fi