Ale!

HUSQVARNA 560 XP® G, UUSI MALLI!

Alkuperäinen hinta oli: 1.249,00€.Nykyinen hinta on: 1.049,00€.

Ei varastossa, toimitusaika normaalisti 1 - 3 viikkoa

Tuotetunnus (SKU): 9706569-15 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Sujuviin työpäiviin tarvitaan moottorisaha, jota on helppo käsitellä. Husqvarna 562 XP® Mark II- ja 560 XP® Mark II -moottorisahat on erityisesti suunniteltu tuottamaan erinomaista leikkuutehoa tinkimättä sahojen ohjattavuudesta. Näitä malleja on päivitetty ja parannettu niin, että sahojen moottorin vääntö on tehokkaampi ja suorituskyky todella luotettava.

Luotettavuus on pääasia
Sano hyvästit kylmien moottoreiden manuaaliselle kalibroinnille. Aseta sen sijaan vain käynnistysvipu käynnistysasentoon, puhdista ja vedä, kunnes kone käynnistyy. Anna moottorin käydä. Näin helppoa sen pitääkin olla.
Uusi moottorin rakenne
Sahoja on päivitetty monin tavoin. Esimerkiksi sylinterin muotoilua on uudistettu, jotta se optimoi moottorisahan läpi kulkevan ilmavirtauksen. Yhdessä uuden sylinterin ja kaasuttimen välisen eristysseinän kanssa tämä takaa parhaan mahdollisen jäähdytyksen ja luotettavan suorituskyvyn.
Erinomainen suodatus
Erinomainen suodatus perustuu Air Injection™ -tekniikkaan ja magneettiseen polttoaineen suodatukseen. Suodatus takaa moottorin luotettavan suorituskyvyn ja erinomaisen kestävyyden.

Husqvarna 560 XP® Mark II -malliin sopii 15–20 tuuman terälevy, ja se on saatavilla 325 tai 3/8 tuuman ketjuilla.

Liity Traktorikoneen uutiskirje listalle ja saat suoraan sähköpostiisi ajantasaista tietoa tuotteista ja näet uusimmat artikkelit

Lisätiedot

Paino8,5 kg (kilogramma)
×