Automaattiohjaus

Automaattiohjaus

Onko sinulla vanha tai uusi traktori, jonka haluaisit olevan täsmäviljelyn edelläkävijä? Ensimmäisen askeleen ottaminen kohti nykyaikaa ja täsmäviljelyä on nyt helpompaa ja kustannustehokkaampaa kuin koskaan ennen. Aito ja alkuperäinen Trimblen ja CNH:n (New Holland ja Case IH) yhteistyön timantti täsmäviljelyyn toimii suunnannäyttäjänä tulevaisuuden maanviljelylle.

AUTOMAATTIOHJAUSPAKETTI:
XCN-1050 AJOURAOPASTIN + EZ PILOT PRO

Uuden sukupolven ajouraopastin helpolla ja intuitiivisella käyttöliittymällä. Käyttöönotto ja asetuksien muuttaminen sujuu lennosta Precision IQ -käyttöliittymällä. XCN-1050 ajouraopastimella päästään noin 25 cm tarkkuuteen. Opastimen mukana tuleva antenni NAV900 on ominaisuuksiltaan alan huippuja. Antennista löytyy integroituna mm. gyroskooppi, kiihtyvyysanturi ja kaltevuuskompensointi.

Kun nykyaikaisen ajouraopastimen kylkeen lyödään EZ-PILOT PRO -ajouraohjain, päästään huippuluokan automaattiohjattuun täsmäviljelyyn. Järjestelmässä rattiakselille asennetaan rattia pyörittävä sähkömoottori, jota XCN-1050 ajouraopastin ohjaa. Järjestelmä sisältää lähes kaikki traktorimallit kattavan asennussarjan ja sähkömoottoria varten suunnitellun ohjauspyörän, joka madaltaa rattiakselin korkeutta. Tämä paketti sopii siis lähes mihin tahansa traktoriin!

EZ-Pilot Prossa automaattiohjaus pysyy päällä myös pysähdyksissä 15 sekunnin ajan, joten pienen pysähdyksen jälkeen ohjausta ei tarvitse kytkeä uudelleen päälle. Myös peruuttaminen onnistuu 15 sekunnin ajan.

Automaattiohjaus leasing-rahoituksella! Esimerkiksi yllä esitelty paketti 25 cm EGNOS-tarkkuudella 60 kuukauden vuokra-ajalla vain 129 €/kk (alv 0 %) tai 7 100 €. Kysy lisää! Leasingistä lyhyesti myös täällä.

KYSY LISÄTIETOJA

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia  siitä esittelyn.

Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme Turun Orikedolle!

Voit myös olla suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai tämän sivuston chatin kautta, jos mielessäsi on jokin vastausta kaipaava kysymys!

RL-Traktorikone Oy

Orikedonkatu 9, 20380 Turku

Aukioloajat

Arkisin: 8.00 - 16.30

Keskus