Kverneland - Kyntöaurat

MARKKINOIDEN PARAS

Kverneland on kiistaton markkinajohtaja auroissa. Ne tunnetaan lämpökäsitellystä erikoisteräksestä, helposta säädettävyydestä ja parhaimmasta laadusta. Samoin kulutusosien hinnat ovat kohtuullisia huolimatta siitä, että Kverneland lämpökäsittelee kulutusosat itse omilla menetelmillään ja käyttää auratehtaan teräshankintoihin pelkästään pohjoismaisia teräslaatuja korkean valmistuslaadun takaamiseksi. Kvernelandin aurat pitävät uskomattoman hyvin arvonsa, joten koko elinkaari huomioituna Kvernelandin aurat ovat markkinoiden edullisimmat.

Kvernelandin auratehdas sijaitsee Kleppissä lähellä Stavangeria Norjassa, Atlantin rannikolla. Auratehtaaseen on viimeisen viiden vuoden aikana investoitu yli 25 miljoonaa euroa uusien tuotanto- ja lämpökäsittelylinjojen valmistukseen. Kleppin auratehtaan testilaboratorioissa suoritetaan valtavasti myös muiden Kvernelandin tehtailla valmistettujen koneiden lujuustestauksia. Ne pohjautuvat monimutkaisiin mallinnuslaskelmiin, venymämittauksiin ja vielä ravistustesteihin. Menetelmät ovat säälimättömiä, jotta voidaan löytää rakenteet, joka kestävät käyttöä ja säilyttävät arvonsa viljelijän parhaaksi.

PALUUAURAT

Kvernelandin nostolaitekiinnitteiset paluuaurat käsittävät monta laadukasta mallisarjaa. Jokaisessa mallisarjassa on omat ylivertaiset ominaisuutensa, joiden avulla kyntäminen on helppoa ja tuottavaa käyttäjän lähtökohdista riippumatta. Paluuauroja löytyy 3-7 -siipisinä ja työleveyden säätö on mallista riippuen joko portaaton Variomat tai mekaaninen tappisäätöinen. Kaikki paluuaurat ovat luonnollisesti valmistettu lämpökäsitellystä erikoisteräksestä. Jokaisessa Suomeen tuodussa Kvernelandissa on lisäksi automaattinen ja huoltovapaa ojaskohtainen HD-lehtijousilaukaisu vakiona.

Kverneland 150S -mallisto

Kvernelandin 150S on kestävä ja kevyt paluuaura, joka on suunnattu kovaan käyttöön pienille ja keskisuurille maatiloille. Sen kääntöpää on mitoitettu 150 hv traktoreille ja sitä on saatavilla 3, 4 ja 5 siipisenä. Aurojen rakenne mahdollistaa alhaisen nostotehon tarpeen ja ne ovat erittäin kevyet vetää. Kaikki 150S-mallit on varustettu isolla 320/60-12TT iskuvaimenteisella kumitukipyörällä. Mallisarjasta löydät aurat sekä mekaanisella tappisäädöllä (12″-18″) että portaattomalla hydraulisella Variomat-säädöllä. 150S-paluuauroihin löytyy laaja valikoima varusteita, mm. kuorimet, kiekkoleikkurit, muovi- ja sälesiivet ja esiaurat.

Kverneland ED -mallisto

ED on vankkarakenteinen, luotettava ja ominaisuuksiinsa nähden edullinen heavy duty -paluuaura keskiraskaille ja raskaille maille, ja sitä on saatvavilla 4-6 siipisenä ja joko 200- tai 300-pystytuella. Kaikissa ED-auroissa on manuaalinen työleveyden säätö ojasten tappien paikkaa muuttamalla, joten ED on parhaimmillaan mailla, jossa työleveyden säädölle ei ole jatkuvaa tarvetta.

Kverneland ES -mallisto

Kaikkiin käyttöolosuhteisiin sopiva ES-paluuaura on Suomen yleisin ja maailmanlaajuisesti eniten myyty paluuaura. Järeä ES on varustettu 200-kääntörungolla ja hydraulisella Variomat-työleveydensäädöllä. Sen ominaisuutena ja vahvuutena on poikkeuksellisen lyhyt pituus, mikä siirtää painopisteen lähelle traktoria mahdollistaen keveän rakenteen unohtamatta tarvittavaa järeyttä. ES-mallien työleveyden säätäminen onnistuu vaivattomasti vaikka ajon aikana, ja ensimmäinen viilu säädetään muista viiluista poiketen omalla hydraulisylinterillä. ES-paluuauroissa on myös vakiona sekvenssiventtiili muistisylinterillä, joka niputtaa auran käännettäessä tehden kääntämisestä helpompaa.

Kverneland EG -mallisto

EG-paluuaura on vaativaan käyttöön suunniteltu täys-Variomat kyntöaura, joissa kaikki viilut säätyvät yhtäaikaisesti. EG:t soveltuvat mitoituksiltaan ja rakenteeltaan sinne, missä auroilta vaaditaan tavallista enemmän. Mallistoa saa 3-6 siipisinä. Vakiovarusteena niissä on muistisylinteri, joka niputtaa aurat kääntäessä ja palauttaa takaisin säädettyyn työleveyteen. EG-paluuaura sisältää kaikki Kvernelandin huippuominaisuudet ja ne ovat nostolaitekiinnitteisten paluuaurojen aatelia.

Lisäksi nostolaitekiinnitteisten aurojen mallistoista löytyy nostolaitekiinnitteinen on-land-aura EO ja ISOBUS-ohjattava 2500S iPlough, jonka säädöt hoidetaan anturien avustamana suoraan ISOBUS-näytöltä.

 

SARKA-AURAT

Kvernelandin sarka-aurat AB ja AD ovat aitoja Variomat-auroja, joita on saatavilla 2-4 (AB) ja 2-5 (AD) siipisinä malleina. Kaikki siipimallit ovat saatavilla, eri leikkureilla. Kaikissa malleissa on vakiona automaattinen lehtijousilaukaisu HD-lehdin.

PUOLIHINATTAVAT AURAT

PB ja PG mallit ovat Variomat-auroja. PB mallissa tukipyörä on auran rungon takana, mikä on parhaimmillaan isoilla lohkoilla. PG mallissa tukipyörä on keskellä runkoa, jolloin auralla pääsee lähemmäs lohkon laitaa. PN malli on aina tappisäätöinen. PN malli on saatavilla 6-8 siipisenä myös On-Land varustuksella, jolloin on mahdollisuus kyntää sängeltä.

KYSY LISÄTIETOJA

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia  siitä esittelyn.

Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme Turun Orikedolle!

Voit myös olla suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai tämän sivuston chatin kautta, jos mielessäsi on jokin vastausta kaipaava kysymys!

Liity uutiskirjeen tilaajaks:

RL-Traktorikone Oy

Orikedonkatu 9, 20380 Turku

Aukioloajat

Arkisin: 8.00 - 16.30

×