Kverneland - Rehukoneet

REHUKONEET

Kverneland osti Tanskalaisen Taarup Maskinfabrikin vuonna 1993. Tämän jälkeenkin koneet tunnettiin vielä pitkään Taarupin nimellä, kunnes vuosien kuluessa se sai väistyä Kvernelandin tieltä.
 
Kvernelandin niittokoneet ja -murskaimet valmistetaan edelleen Tanskassa Kertemindessä, tosin tehdasta on uudistettu lähes jatkuvasti vuosien varrella.
 
Kverneland valmistaa myös karhottimia ja pöyhimiä. Isot karhottimet valmistetaan niittolaitteiden kanssa samalla tehtaalla Kertemindessä 9,0m työleveydestä alkaen. Pienemmät karhottimet ja pöyhimet tulevat Tsekin tasavallasta. Karhottimet ja pöyhimet ovat helppoja huoltaa ja pitää kunnossa. Tekniset ratkaisut varmistavat, että koneet toimivat hyvin ja säilyttävät arvonsa.

NIITTOKONEET JA -MURSKAIMET

Niittokoneet

Niittokoneissa yleisimpiä ovat nostolaitekiinnitteiset koneet, mutta mallistosta löytyvät myös etuniittokoneet sekä niittävät perhoset.

Työleveys: 2,0m – 9,5m

Nostolaiteniittomurskaimet

Nostolaiteniittomurskaimia löytyy niin etu- kuin takakoneina. Eri mallisarjat tarjoavat vaihtoehdot jokaisen kokoluokan traktorille.

Työleveys: 2,8m – 3,6m.

Perhosniittomurskaimet

Perhosniittomurskainmallisto on vastikään uudistunut. Uudet jousitusratkaisut, keventynyt paino ja pienentynyt tehontarve mahdollistavat käytön kohtuukokoisilla traktoreilla.

Työleveys: 8,7m – 10,0m.

Hinattavat Niittomurskaimet

Kvernelandin 4336CT, 3,6m leveä, kahden puolen niittävä niittomurskain on malliston suosituin hinattava malli. Koneet ovat saatavina myös vain oikealta niittävinä versioina.

Työleveys: 3,2m – 4,0m

MUUT REHUKONEET

Karhottimet

Karhottimista löytyvät nostolaitemallit, sekä hinattavat kaksi- ja neliroottoriset mallit. Erikoisominaisuudet alkavat piikin kärjestä ja jatkuvat koneen läpi vetorunkoon päättyen.

Työleveys: 3,2m – 15,0m

Pöyhimet

Kvernelandin pöyhimissä on symmetriset piikit. Kantava runko ei kohdista vääntöään vaihteistoon, joka on integroitu osaksi voimansiirtolinjaa, rungon sisäpuolelle.

Työleveys: 5,2m – 11,2m

Fastbale-paalain

Kverneland FastBale on Non-Stop paalain. Non-Stop toiminnon ansiosta sinun ei tarvitse pysähtyä paalien välissä! Tutustu aivan uudenlaiseen paalaukseen.

Paalisilppurit

Kverneland paalisilppureita on saatavana hinattavina tai nostolaitteisiin, yhdelle, kahdelle tai useammalle paalille, jos vain kuivitettavaa riittää. Koneet niin rehupaaleille, kuin pelkälle oljelle. Pyörivä torvi ja sähköohjaus kuuluvat aina hintaan.

KYSY LISÄTIETOJA

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia  siitä esittelyn.

Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme Turun Orikedolle!

Voit myös olla suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai tämän sivuston chatin kautta, jos mielessäsi on jokin vastausta kaipaava kysymys!

RL-Traktorikone Oy

Orikedonkatu 9, 20380 Turku

Aukioloajat

Arkisin: 8.00 - 16.30

Keskus