New Holland - Paalaimet

PAALAIMET TEHOKÄYTTÖÖN

New Holland -paalaimet tekevät tasaisia, sopivan tiiviitä ja hyvän muotoisia paaleja, jotka ovat käteviä käsitellä ja varastoida. New Holland -paalaimet sopivat yhtä lailla omalle tilalle kuin urakointiin. New Holland -paalainkäärimillä syntyy erittäin tiiviitä paaleja ja valmista kerta-ajolla, ja isommatkin urakat hoituvat varmasti ja näppärästi. 

BR6090

Kiinteäkammioinen BR6090-paalain jättää jälkeensä puhtaat pellot ja puhdas rehu. Leveä 2,00 m. noukin kerää leveätkin karhot helposti. Noukkimen tehokas kevennys minimoi mullan pääsyn rehuun epätasaisimmillakin pelloilla. Hankintahinta on huokea ja paalaaminen hyvin edullista.

RB150/180

Ensimmäisestä pyöröpaalaimestaan lähtien New Holland on kehittänyt rehun paalaustekniikkaa. Muuttuvakammioiset mallit RB150 ja RB180 ovat jatkuvan kehitystyön viimeisimmät tulokset. Ne tekevät tasaisia, sopivan tiiviitä ja hyvän muotoisia paaleja, jotka ovat käteviä käsitellä ja varastoida.

RB125/135

Uusilla urakointiluokan New Holland -paalainkäärimillä syntyy erittäin tiiviitä paaleja ja valmista kerta-ajolla. Paalainkäärin on suunniteltu tehokkaaseen työhön omalle tilalle, ja isommatkin urakat hoituvat näppärästi.

KYSY LISÄTIETOJA

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia  siitä esittelyn.

Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme Turun Orikedolle!

Voit myös olla suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai tämän sivuston chatin kautta, jos mielessäsi on jokin vastausta kaipaava kysymys!

Liity uutiskirjeen tilaajaks:

RL-Traktorikone Oy

Orikedonkatu 9, 20380 Turku

Aukioloajat

Arkisin: 8.00 - 16.30

×