Potila - Kultivaattorit

POTILA KK PLUS -kultivaattorit

Potila on tuonut jälleen markkinoille legendaarisen KK Plus -kultivaattorin – päivitettynä ja entistä parempana.  KK-kultivaattoreita valmistettiin yli 20 vuoden ajan ja nyt suunnitelupöydältä on siirtynyt tuotantoon uusi ja upea KK Plus, joka on edullinen mutta tehokas. Lue lisää, ihastu ja pyydä tarjous!

POTILA KK Plus

TÄYDELLISYYTTÄ HIPOVAA MUOKKAUSTA

Uuden KK Plus -kultivaattorin rakenne on vahva, mutta riittävän kevyt, jolloin rungosta on pystytty tekemään riittävän pitkä. Rakenteensa ansiosta KK Plus soveltuu myös hieman pienemmän traktorin perään, sillä vetoteho on alkaen 90 hv. Muokkaus on tukkeutumatonta runsasolkisissa olosuhteissakin, kun piikit on jaettu jopa neljälle akselille ja maavara pysyy korkeana. Värisevä piikki murustaa maata ja jättää muokkauspohjan kuohkeaksi. Järeä piikki puree myös raskailla maalajeilla ja värisevyyden ansiosta ajonopeus pystytään pitää suurena, mikä tehostaa muokkaustyötä.

Tarjolla on KK Plus kahdella eri työleveydellä. KK 13 Plus: 3 metrinen 13 piikillä ja KK 15 Plus: 3,4 metrinen 15 piikillä. 

Aiemmin myytyyn KK-kultivaattorin verrattuna KK Plus on varustettu suuremmalla rengastuksella, jolloin kulkeminen on aiempaa vakaampaa. Jälkivarusteiden säätö on helpottunut ja säätömahdollisuuksia on tullut lisää. Säädöt ovat mekaanisia ja erittäin helppokäyttöisiä, jolloin kone on pitkälti huoltovapaa. Koko koneen rakenne on myös entistä järempi.

VARUSTEET TARPEEN MUKAAN

Jälkivarusteena kultivaattorissa on pyörivät tasoitusmikserit, jotka tasoittavat tehokkaasti piikkien jättämiä uria ja jättävät pellon pinnan kuohkeaksi. Mikseri on parhaimmillaan olosuhteissa, joissa maa murustuu hieman ja olkea on runsaasti. Mikseri toimii hyvin myös hieman kosteammissakin olosuhteissa. 

Raskaille maille löytyy lisävarusteina nuolenkärkiterät. Maahan jää enemmän luontaisia halkeamia ja vetotehontarve on alhaisempi. Soveltuu erityisesti syksyisin, kun muokkauksessa ei välttämättä vaadita täydellistä tasaisuutta.

KYSY LISÄTIETOJA

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia  siitä esittelyn.

Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme Turun Orikedolle!

Voit myös olla suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai tämän sivuston chatin kautta, jos mielessäsi on jokin vastausta kaipaava kysymys!

RL-Traktorikone Oy

Orikedonkatu 9, 20380 Turku

Aukioloajat

Arkisin: 8.00 - 16.30

La: 10.00 - 14.00 (8.5. - 18.6.2023)

 

Keskus