Potila - Äkeet

Äkeet

Potilan valmistamilla joustopiikkiäkeillä on pitkä historia. Parhaat tekniset ratkaisut, tinkimätön laatu ja tuottavan muokkauksen ajatus näkyvät kaikissa Potilan äkeissä. Nykyisin kysytään yhä enemmän pitkärunkoisia äkeitä, joissa on pieni piikkiväli, jotta saadaan mahdollisimman tasainen muokkauspohja. Tutustu ja pyydä tarjous!

MASTER JOUSTOPIIKKIÄKEET

Master-äkeet ovat joustopiikkiäkeiden keskiraskasta sarjaa. Hinattavat Potila Master-joustopiikkiäkeet edustavat äestekniikan huippulaatua niin muokkausominaisuuksien, kestävyyden, kuin monipuolisen varustelunkin osalta. Master sopii kaikille maalajeille ja pitää loistavasti työsyvyytensä. Työleveydet ovat tasametrein 5 metristä 8 metriin. Värisevä 11 x 45 mm joustopiikki murustaa ja kestää. Kahdeksan piikkiakselia ja pitkä runko mahdollistavat avaran rakenteen, jolloin oljen läpäisykyky kevytmuokatuilla pelloilla on erinomainen, piikeillä on riittävä piikkipaino, äkeen painojakauma on oikeanlainen ja maa liikkuu enemmän lyhytrunkoisiin äkeisiin verrattuna. Maan parempi liikkuminen takaa hyvän pellontasauksen.

Kattava vakiovarustelu ja monipuoliset lisävarusteet

Kaikki Potila Master -äkeet on varusteltu hydraulisella joustoetuladalla, joka muokkaa, murentaa ja tasaa pellon pintaa. Työsyvyys säädetään hydraulisesti muistisylinterillä traktorin hytistä. Lohkot avautuvat ja lukkiutuvat hydraulisesti ja LED-valosarja löytyy kaikista äkeistä valmiina. Kuljetus- ja säilytysmitat ovat kokoluokkiin nähden ylivertaiset.

Jälkivarusteiksi löytyy useita vaihtoehtoja ja niitä voi valita korkeintaan kaksi äestä kohden. Yleisin jälkivaruste on helpposäätöinen 1-rivinen jälkihara yksinään. Muita lisävarusteita on 2-rivinen jälkihara (2020 uutuus), pienen halkaisijan ansiosta tehokkaasti murustava varpajyrä ja takalata omalla hydrauliikalla. Etu- ja takalataan on saatavilla jäykistintangot. Äes on myös varustettavissa kuulavetolaitteella, traktorin jälkien kuohkeuttajilla, jyränvetolaitteella ja vararenkaalla.

SOLVER SÄNKIÄKEET

Uudet Solver -sänkiäkeet ovat ratkaisu tiloille, joilla peltoja halutaan muokata monipuolisesti, mutta konekanta halutaan pitää yksinkertaisena. Korkeapiikkinen Solver -joustopiikkiäes soveltuu niin kynnetyn, kevytmuokatun kuin sänkipellonkin äestämiseen. Äes on suunniteltu hyvin läpäiseväksi ja myös sen lisävarustevalikoima on suunniteltu sänkimuokkausta silmällä pitäen. Rakenneratkaisut eivät ole kuitenkaan täysin uusia, vaan äkeen runko on sama kuin kestäväksi ja toimivaksi todetuissa Master -joustopiikkiäkeissä. Solver pitää loistavasti työsyvyytensä ja sen säätäminen on vaivatonta ja selkeää. Solveria on saatavilla 5, 6, 7 ja 8 metrin työleveyksillä.

Laajat vakiovarusteet ja monipuoliset lisävarusteet

Solverin 10 x 65 mm Potila piikit on jaettu 12 cm piikkijaolla kahdeksalle piikkiakselille. Työsyvyys säädetään vakiona vaivattomasti suoraan hytistä hydraulisella muistisylinterillä. Potila-äkeiden tapaan LED-valosarja löytyy vakiona, lohkot avautuvat ja lukkiutuvat hydraulisesti, 250/65-14,5 pyörät ovat kantavasti neljällä akselilinjalla ja hydraulisella joustoetuladalla. Kuljetusleveys on vain 3 metriä ja kompaktia säilytystä varten vetosilmukka on nostettavissa pystyyn.

Solveri on mahdollista varustella enintään kahdella jälkivarusteella.  Yleisin jälkivarusteyhdistelmä on 2-rivinen jälkihara yhdessä varpajyrän kanssa. Tämän lisäksi jälkivarusteena löytyy takalata omalla hydrauliikalla. Solver on mahdollista varustella kuulavetolaitteella, traktorin jälkien kuohkeuttajilla, etu- ja takaladan jäykistintangoilla, hanhenjalkaterillä, jyränvetolaitteella, karbiditerillä ja vararenkaalla.

KYSY LISÄTIETOJA

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia  siitä esittelyn.

Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme Turun Orikedolle!

Voit myös olla suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai tämän sivuston chatin kautta, jos mielessäsi on jokin vastausta kaipaava kysymys!

Liity uutiskirjeen tilaajaks:

RL-Traktorikone Oy

Orikedonkatu 9, 20380 Turku

Aukioloajat

Arkisin: 8.00 - 16.30

×