Potila - Jyrät

POTILA TIIVISTYSJYRÄT

Monikäyttöiset Potila JH tiivistysjyrät sopivat niin kylvön jälkeiseen maan tiivistykseen, kivien maahan painamiseen kuin syysviljakasvustojen keväiseen tiivistykseen. Ne ovat rakenteeltaan erittäin järeitä ja varusteltavissa yllättävän monipuolisesti. Tutustu ja pyydä tarjous!

POTILA JH jyrät

Monipuolinen ja järeä

Potilan JH-tiivistysjyrät on suunniteltu järeään käyttöön. Jyriä on kahdessa eri leveydessä: 6,2 ja 8,2 metriä. Potilan jyrillä hoidat kylvöjen jälkeisen maan tiivistyksen, kivien maahan painamisen, syysviljakasvustojen keväisen tiivistyksen ja nurmien perustamisen helposti. Järeä rakenne takaa riittävän tiivistysvaikutuksen. Suunnitelussa on panostettu koneen pitkäikäisyyteen, mikä näkyy esimerkiksi saranaratkaisuissa ja jyräakselin rakenteessa.

Jyrän kolmilohkoinen rakenne takaa tasaisen lopputuloksen myös epätasaisilla ja mäkisillä pelloilla. Kolmilohkoinen rakenne vähentää myös lauttaamisriskiä ja mahdollistaa kapean kuljetusleveyden.

Helppokäyttöisen ja monipuolisesti eri maalajeille soveltuvan jyrän vakiovarusteita ovat mm. kantavat 400/60-15,5-renkaat, 49 cm halkaisijan Cambridge-kiekko, LED-valosarja ja sivulohkojen hydraulinen lukitus. Jyrän kuljetusleveys on vain 2,5 metriä mallista riippumatta.

Kattavat lisävarusteet

Potilan JH jyriin saa lisävarusteena kivilaatikot, mikäli sattuu niin isoja, ettei ne painu jyrän alla maahan. Kuljetusasentoon käännettäessä kivilaatikot tyhjentyvät automaattisesti.

Etuladalla varustettuna jyrä on omiaan kynnetyillä mailla, ja se soveltuu myös syysviljamaiden kokkareiden pienentämiseen erinomaisesti. Etulataa säädetään hydraulisesti traktorin hytistä.  Etulataan saa äkeiden tavoin jäykinstintangon, joka muuttaa ladan tominnon palkkiladan tyyppiseksi, eli piikit kytketään tangolla yhteen.

Jyrä voidaan varustaa myös pienkylvölaitteella, jolloin sillä hoituu kätevästi myös esimerkiksi nurmien kylvö. Kylvölaitteen suuttimien jälkeen jyräkiekot painavat siemenet maahan varmistaen siemenien kosteuden saannin ja itämisen.

Joskus voi erikoisolosuhteissa etulataan tarvita veitsiä, joilla kuorettumaa voidaan rikkoa. Veitset kiinnitetään etuladan piikkeihin tehdasasennuksena.

KYSY LISÄTIETOJA

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia  siitä esittelyn.

Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme Turun Orikedolle!

Voit myös olla suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai tämän sivuston chatin kautta, jos mielessäsi on jokin vastausta kaipaava kysymys!

RL-Traktorikone Oy

Orikedonkatu 9, 20380 Turku

Aukioloajat

Arkisin: 8.00 - 16.30

Keskus