Kverneland - Kyntöaurat

KYNTÖAURAT

Kverneland on markkinajohtaja auroissa. Ne tunnetaan lämpökäsitellystä erikoisteräksestä, helposta säädettävyydestä, sekä arvon säilymisestä. Samoin kulutusosien hinta on kohtuulline huolimatta siitä, että Kverneland lämpökäsitelee kulutusosat itse omilla menetelmillään ja käyttää auratehtaan teräshankintoihin pelkästään pohjoismaisia teräslaatuja korkean valmistuslaadun takaamiseksi.

Kvernelandin auratehdas sijaitsee Kleppissä lähellä Stavangeria Norjassa, Atlantin rannikolla. Auratehtaaseen on viimeisen viiden vuoden aikana investoitu yli 25 miljoonaa euroa uusien tuotanto- ja lämpökäsittelylinjojen valmistukseen. Kleppin auratehtaan testilaboratorioissa suoritetaan valtavasti myös muiden Kvernelandin tehtailla valmistettujen koneiden lujuustestauksia. Ne pohjautuvat monimutkaisiin mallinnuslaskelmiin, venymämittauksiin ja vielä ravistustesteihin. Menetelmät ovat säälimättömiä, jotta voidaan löytää rakenteet, joka kestävät käyttöä ja säilyttävät arvonsa viljelijän parhaaksi.

SARKA-AURAT

Sarka-aurat, AB ja AD -mallit 2 – 4 ja 2-5 siipisinä malleina. Kaikki siipimallit ovat saatavilla, eri leikkureilla. Kaikissa malleissa on vakiona automaattinen lehtijousilaukaisu HD-lehdin.

PALUUAURAT

Paluuaurat, 150S, 150S Variomat ovat 150 pystytuella. ES aura on aina 200 pystytuella. ED ja EG malli ovat joko 200 tai 300 pystytuella, ja EO puolestaan aina 300 pystytuella. i-plough 2500S on uuden tyyppisellä 250 pystytuella, joka on varusteltavissa kääntyvällä vetokartulla, jolloin aura on tiellä hinattava.

PUOLIHINATTAVAT AURAT

PB ja PG mallit ovat Variomat-auroja. PB mallissa tukipyörä on auran rungon takana, mikä on parhaimmillaan isoilla lohkoilla. PG mallissa tukipyörä on keskellä runkoa, jolloin auralla pääsee lähemmäs lohkon laitaa. PN malli on aina tappisäätöinen. PN malli on saatavilla 6-8 siipisenä myös On-Land varustuksella, jolloin on mahdollisuus kyntää sängeltä.

VAUNUAURAT

Vaunuaurat, PW ovat ISOBUS ohjattuja monipuolisia auroja todella ammattimaiseen kyntöön. Aura on monipuolinen 3-in-1 konseptin ansiosta. Voit kyntää molemmilla auroilla, tai pelkästään etu- tai taka-auralla. Taka-aura on teknisesti niin kuin täysvariomaatti paluuaura EG. PW mallissa on myös valmiudet Furrow Control automaattiseen viilunleveyden säätöön GPS signaalin mukaan. Vaunuaura ei säikähdä myöskään kumpuilevaa maastoa. Normaalisti vaunuaurat toimitetaan Suomeen On-Land sänkikyntöominaisuuksilla. Siipimäärä 8 – 12, erikoistilauksesta enemmänkin.

AUROJEN OMINAISUUDET

Kvernelandin auroissa on kaikissa malleissa samat siipivaihtoehdot sekä niihin varusteltavat apulaitteet, kuten leikkurit, esiaurat, kuorimet, siiven jatkeet, viilun halkaisijat sekä ekovantaat. Kaikissa rungon ominaisuuksissa on pienestä suurimpaan tietyt tekniset ominaisuudet, joihin pureudutaan tässä osiossa tarkemmin. Täällä käsitellään myös Suomeen soveltuvat siipivahtoehdot erikoisominaisuuksineen.

KYSY LISÄTIETOJA

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia  siitä esittelyn.

Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme Turun Orikedolle!

Voit myös olla suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai tämän sivuston chatin kautta, jos mielessäsi on jokin vastausta kaipaava kysymys!

RL-Traktorikone Oy

Orikedonkatu 9, 20380 Turku

Aukioloajat

Arkisin: 8.00 - 16.30

Keskus