Potila - Jyrät

POTILA JH JYRÄT

Potila JH jyrät ovat monikäyttöisiä. Ne sopivat niin kylvön jälkeiseen maan tiivistykseen, kivien maahan painamiseen kuin syysviljakasvustojen keväiseen tiivistykseen.

NIITTOKONEET JA -MURSKAIMET

Etuladalla varustettuna jyrä toimii tehokkaana muokkaimena kynnetyillä mailla murskaten ja tasoittaen maata. Etulata on saatavana lisävarusteena ja se on säädettävissä hydraulisesti traktorista käsin. Jyrään on asennettavissa piensiementen kylvölaite, jolloin jyrästä kasvaa kylvöyksikkö esimerkiksi heinän kylvöön

Potilan JH jyriin saa lisävarusteena kivilaatikot, mikäli sattuu niin isoja, ettei ne painu jyrän alla maahan. Kuljetusasentoon käännettäessä kivilaatikot tyhjentyvät automaattisesti.

Etulataan saa äkeiden tavoin jäykinstintangon, joka muuttaa ladan tominnon palkkiladan tyyppiseksi, eli piikit kytketään tangolla yhteen.

Joskus voi erikoisolosuhteissa etulataan tarvita veitsiä, joilla kuorettumaa voidaan rikkoa. Veitset kiinnitetään etuladan piikkeihin tehdasasennuksena.

KYSY LISÄTIETOJA

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia  siitä esittelyn.

Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme Turun Orikedolle!

Voit myös olla suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai tämän sivuston chatin kautta, jos mielessäsi on jokin vastausta kaipaava kysymys!

RL-Traktorikone Oy

Orikedonkatu 9, 20380 Turku

Aukioloajat

Arkisin: 8.00 - 16.30

Keskus