Automower-Robottileikkuri

HUSQVARNA AUTOMOWER

Automower® on kokopäiväinen puutarhuri, joka tekee työtä mitättömän pienellä korvauksella. Automower® on ensimmäinen täysin itsenäinen robottiruohonleikkuri, joka pystyy työskentelemään kellon ympäri päivästä toiseen. Se on sekä käyttäjä- että ympäristöystävällinen, koska sen energianlähteenä on verkkovirrasta voimansa saava akku, eikä se tuota minkäänlaisia vahingollisia päästöjä. Ainutlaatuinen leikkaustekniikka perustuu siihen, että Automower® leikkaa jatkuvasti ja liikkuu rajatulla alueella satunnaisen mallin mukaan kattaen koko alueen. Kun on aika ladata akut, Automower® palaa automaattisesti latausasemalle.

Automower® on suunniteltu ruohon leikkaamiseen niin helpoilla ja tasaisilla nurmikoilla kuin kumpuilevilla ja monimutkaisemmilla alueilla. Eli oli nurmikko sitten rivitalon pihalla tai saaristokartanon haastavissa maastoissa – Automower® hoitaa sen! Jos leikkurin tielle osuu puu tai kivi, Automower® yksinkertaisesti peruuttaa ja vaihtaa suuntaa. Häiriöttömän toiminnan takia emme kuitenkaan suosittele, että leikattavalla alueella on ylimääräisiä esineitä, pieniä lapsia tai lemmikkieläimiä.

Listasimme viisi syytä, miksi Sinun kannattaa hankkia Automower:

1. Ei enää koskaan ruohonleikkuuta

Automower hoitaa ruohonleikkuun kokonaan puolestasi. Voit määrittää itse milloin leikkuri työskentelee – vaikka pelkästään öisin. Se toimii täysin automaattisesti eli nurmikko on yhtä upea myös pitkältä lomareissulta palatessasi. Automower ei tarvitse myöskään kuivia kelejä tai sateenvarjoja, sillä leikkuutulos on yhtä loistavaa myös sateella! Sinun tarvitsee vain ottaa hyvä asento ja nauttia robotin työn hedelmistä!

2. Pihanurmesi laatu paranee

Koska Automower leikkaa nurmea jatkuvasti pienissä määrin, nurmikko kasvaa tehokkaammin. Robottileikkurin on todettu vähentävän sammaloitunutta nurmea ajan myötä. Nurmesi tulee siis näyttämään entistä vaikuttavammalta ja terveemmältä!

3. Hiljaisuus

Automowerin käyntiääni on kuin merituulen kuiskaus. Sen miellyttävän äänen kuulet aivan läheltä, mutta kauempaa et edes huomaa sitä. Ei enää päriseviä moottoreita ja kirosanoja!

4. Viimeisin teknologia sormiesi ulottuvilla

Automower Connect -lisäosan avulla voit ohjata ja seurata uurastajasi työskentelyä vaikka toiselta puolelta maailmaa. Automower ilmoittaa sinulle mahdollisista ongelmista suoraan puhelimeen olit sitten leikkurin vieressä tai aurinkorannikolla. Sovelluksen avulla näet milloin Automower on työn touhuissa, ja pystyt säätämään etänä esimerkiksi sen leikkuuaikoja ja leikkuukorkeutta. GPS-toiminnon avulla pystyt seuraamaan robottia myös kartalta. X-sarjan malleissa Connect on vakiona. Uusimmat mallit saavat päivitykset suoraan pilven kautta.

Uudet Automower NERA -mallit toimivat lisävarusteena saatavan tukiaseman avulla täysin langattomasti ilman rajakaapeleita. Tulevaisuus on jo täällä!

5. Ympäristöystävällisyys

Akkuja käyttävä Automower on käytössä täysin päästötön. Virrankulutus vastaa tavallista hehkulamppua. Voit sanoa hyvästit jatkuvalle bensan tankkaamiselle!

Meiltä löydät juuri Sinun pihallesi sopivan Automowerin ja saat tarvikkeet sekä opastuksen asennukseen. Tarvittaessa voimme tulla myös tekemään asennuksen puolestasi.

Robottileikkurit alk. 949€ (malli Aspire R4)

Automowereja on saatavilla kaikkiin tarpeisiin. Automowerin normaali mallisarja täyttää kaikki täydellisen ruohonleikkuun kriteerit. X-line-sarja tuo mukaan vielä viimeisen silauksen ja luksusta valmiiksi integroiduilla huippuominaisuuksilla ja upealla ulkonäöllä. Täysin uusi NERA-mallisto toimii halutessasi ilman rajakaapeleita. Ammattilaisille on omat sarjansa, joissa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuten, tehokkuuden seurantaan ja ilkivallan ehkäisyyn.

Husqvarna Automower -mallit löydät Husqvarnan sivuilta: Klikkaa tästä!

Automowerit ammattilaisille ja julkisille alueille ovat täällä! Ammattimallit löydät Husqvarnan sivuilta: täältä!

Husqvarnan sivuilta löydät enemmän yleistä tietoa Automowereista.

 

HUSQVARNA 435X AWD – MARKKINOIDEN PARAS ROBOTTILEIKKURI!

Husqvarnan huippu-uutuus – nelivetoinen Automower – kumoaa tekosyyt liian jyrkästä pihasta. Uusi robotti kiipeää jopa 70 % jyrkkiä rinteitä ja nelivetonsa ansiosta se selviää loistavasti myös haastavassa ja epätasaisessa maastossa. Kysy lisää ja pyydä tarjous! 

 

KYSY LISÄTIETOJA

Voit kysyä lisätietoja kiinnostuksen kohteestasi tai sopia  siitä esittelyn.

Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme Turun Orikedolle!

Voit myös olla suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai tämän sivuston chatin kautta, jos mielessäsi on jokin vastausta kaipaava kysymys!

RL-Traktorikone Oy

Orikedonkatu 9, 20380 Turku

Aukioloajat

Arkisin: 8.00 - 16.30

Keskus