TRAKTORIKONE

Suomalainen perheyhtiö

Traktorikone eli RL-Traktorikone Oy on vuonna 1994 perustettu suomalainen perheyhtiö. Konekaupan alalla olemme siis toimineet jo kohta 30 vuotta. Yrityksessä on ollut mukana Lindvallin perhettä jo kolmessa sukupolvessa. Edustamme Turun ja Salon talousalueella maailman suurimman traktorivalmistajan CNH:n New Holland ja Case IH -traktoreita.

Traktoreiden lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat New Hollandin ja Case IH:n puimurit ja paalaimet, New Hollandin kevyet maanrakennuskoneet, Kvernelandin heinä- ja -rehukoneet, Kvernelandin aurat ja muut työkoneet, Trima-etukuormaimet, Potila-äkeet, Bigab-peräkärryt, Farma-metsäkoneet ja Zuidberg-etunostolaitteet.

Pienkonepuolella edustamme Husqvarnan metsä- ja puutarhakoneita. Valikoimassa kaikki Husqvarnan tuotteet: moottorisahat, raivaussahat, ruohonleikkurit, ajoleikkurit, jyrsimet, silppurit, pensasleikkurit, puhaltimet, robottileikkurit ym. sekä huolto ja varaosat. Husqvarna Constructionin tuotteet ovat maantiivistäjät (entinen Atlas Copco), laikkaleikkurit, timanttiporat ym.

Puutarhakoneiden puolella valikoimaamme kuuluvat myös Klippo-ruohonleikkurit.

Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme Turun Orikedolle!

Voit myös olla suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai tämän sivuston chatin kautta, jos mielessäsi on jokin vastausta kaipaava kysymys!

Liity uutiskirjeen tilaajaks:

RL-Traktorikone Oy

Orikedonkatu 9, 20380 Turku

Aukioloajat

Arkisin: 8.00 - 16.30

×