Leasingrahoitus yrityksille

Tarjoamme yhteistyössä Siemens Financial Services AB:n kanssa monipuolista, joustavaa ja edullista leasingrahoitusta yritysasiakkaillemme. Pelkistettynä esimerkkinä, kumpi kuulostaa paremmalta: 4.500 euron ajoleikkuri kertamaksulla, vai 60 eurolla kuukaudessa 60 kuukauden ajan 15 % jäännösarvolla?

Leasing on yrityksen käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokraamista. Voit rahoittaa leasingrahoituksella lähes kaikki yrityksesi investointitarpeet. Koneille ja laitteille leasing on kätevä vaihtoehto, sillä voit lunastaa ne yrityksellesi sopimuskauden jälkeen.

Leasingsopimuksen pituus suunnitellaan juuri sinun yrityksellesi sopivaksi, mikä auttaa budjetoinnissa. Leasingkohde toimii rahoituksen vakuutena, jolloin voit käyttää yrityksesi omat varat ja vakuudet ydinliiketoimintaan. Koneiden ja laitteiden vaihtaminen ja uudistaminen onnistuu tarvittaessa myös kesken sopimuskauden, jolloin sinun on helppo pitää kone- ja laitekanta ajan tasalla.

Leasingrahoituksen etuina meillä ovat:

  • Laitehankinta on nopeaa ja helppoa - rahoituspäätös tulee usein heti, joten saat koneet ja laitteet mukaan samalla kertaa.
  • Ei raskaita kertainvestointeja - maksat tasaisen alhaista vuokraa sopimuskauden ajan.
  • Lisäinvestointien joustavuus - sopimukseen on helppo lisätä laitteita tarpeen mukaan.
  • Kausivaihteluiden huomiointi - vuokrat on mahdollista sovittaa yrityksen liiketoiminnan kausivaihteluihin. Esimerkiksi kiinteistöhuoltoyritys voi siis maksaa korkeampaa vuokraa korkean sesongin aikana, ja alhaista vuokraa matalan sesongin aikana.
  • Ei taserasitusta - leasing ei rasita yrityksen tasetta, jolloin pääomaa vapautuu muuhun käyttöön.
  • Verovähennykset - vuokran voi vähentää verotuksessa.

Soita, lähetä viestiä tai tule käymään ja jutellaan asiasta lisää! Yhteystiedot löydät täältä!